Ismerd meg az Energy Globe díjat videóinkból!

A versenyről

D. Tóth Kriszta, az Energy Globe díj zsűritagja egy „fordított Elviszlek magammal” kiadásban

Ismeritek D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal műsorát? A videóiban ő a sofőr miközben híres emberekkel beszélget útközben. Most viszont az E.ON igazgatósági tagja, Jamniczky Zsolt vitte el Krisztát, mint az Energy Globe díj zsűritagját, hogy az előtte álló zsűrizési feladatokról és a fenntarthatóságról faggassa.

Ötlet kategória

Böszörményi Nagy-Gergely, a Design Terminál vezetője, az Energy Globe díj zsűritagja a pályázatról

Október 15-ig startup-ok is jelentkezhetnek az Energy Globe Magyarország díjra az Ötlet kategóriában, ahol akár a 22.000 eurós támogatást is elnyerheti a döntőbe jutó csapat. Kiket várunk a pályázatra? Böszörményi Nagy-Gergely, a @Design Terminál vezetője, zsűritagként erről mesél videónkban.

E.ON Energy Globe díj: bemutatkozik a Platio

Miért érdemes elindulni startup-ként az Energy Globe díj Ötlet kategóriában? Videónkban a Platio csapata számol be az Ötlet kategóriában elnyerhető díjról, a düsseldorfi launchpad tréningről, és az :agile accelerator-ben szerzett tapasztalatokról. Nézd meg a videót és pályázz október 15-ig Te is a csapatoddal!

Egyéni kezdeményezés kategória

D. Tóth Kriszta és Ürge-Vorsatz Diána az Energy Globe díjban vállalt zsűrizésről

Mi lehet a téma, amikor a nemzetközileg elismert magyar klímakutatója és hazánk egyik legnépszerűbb közéleti személyisége találkozik? D. Tóth Krisztát és Ürge-Vorsatz Diánát kísértük el közös találkozójukra, ahol az Energy Globe díjban vállalt zsűrizésről, a környezettudatosságról és az egyéni kezdeményezések fontosságáról beszélgettek.

Tudnivalók az Energy Globe díjra nevezésről: Böszörményi-Nagy Gergő zsűritag és a Platio

Ha október 15-ig nevezel az Energy Globe díj Ötlet kategóriában, az egyehetes launchpad tréning mellett, akár 22.000 euró és a 3 hónapos akcelerátor programban való részvétel is a Tied lehet A @Design Termináltól Böszörményi-Nagy Gergő zsűritag, valamint az E.on :agile accelerator egyik jelenlegi résztvevője, a @Platio csapata beszél a nevezéssel kapcsolatos tudnivalókról.