Jamniczky Zsolt és Tatár Csilla az E.On energy Globe díjátadón

Díjátadó a fenntarthatóság jegyében

A Várkert Bazárban rendezett díjátadón is a fenntarthatóságot tartották szem előtt a szervezők. A karbonsemleges rendezvény vendéglátásából kikerültek a PET-palackok és a műanyag szívószálak, a vacsora menüsorát pedig hazai, szezonális alapanyagokból állították össze az egyik tavalyi Energy Globe döntőssel, a Felelős Gasztrohős Alapítvánnyal együttműködve.

 

A díjakat a szűri tagjai adták át 7 kategóriában. A nyertesek listája itt érhető el.

 

A díjátadó alkalmából az E.ON kortárs hazai alkotókat kért fel, mutassák meg, ők hogyan képzelik el a fenntartható jövőt. A közönség így megtekinthette Iski Kocsis Tibor képzőművész Supernatural c. videóinstallációját. Vasali Katalin fotográfus alkotása a vendégekkel előzetesen készült, a fenntartható jövőről szóló kérdőív alapján született meg, amely azt mutatta be, milyen jövőben élnének szívesen a résztvevők.

 

Iski-Kocsis Tibor Supernatural c. videóinstallációja
Ürge-Vorsatz Diána zsűrielnök Vasali Katalin alkotásával
Barbarics Zsófia koreográfus show-ja az E.ON Energy Globe díjátadón

 

A meghívott vendégek Barbarics Zsófia koreográfus, a fenntarthatóság inspirálta, kizárólag a gálára megalkotott táncművészeti előadását is élvezhették. A rendezvény hivatalos öltözéke Nora Sarman Honeymooner kollekciója volt, amely a tervező nagymamájától örökölt régi anyagok felhasználásával készült, egyszerre jelképezve a családi tradíció és a megújulás értékeit. Az est háziasszonya Tatár Csilla televíziós műsorvezető volt.

 

Nora Sarman Honeymooner kollekciója
Dombóvári István is tett fenntarthatósági vállalást
Az E.ON #egyzöldlépés fotófalnál környezettudatos vállalást tehettek a résztvevők

 

Az ünnepélyes díjátadón a résztvevők egy vállalást is tehettek a fenntartható jövőért, ezeket a szervezők az E.ON Facebook oldalán osztják meg a közönséggel.

Ilyen volt az Energy Globe Magyarország díjátadó 2018-ben!

 

Gála 2018

Kattintson a képre és tekintse meg a gálán készült fotókat!

BŐVEBBEN.
MEGNÉZEM